Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής: «Καταδρομική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ.»

Για καταδρομική επίθεση στην Ιερισσό κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 3:30 τα ξημερώματα κατά την αστυνομική επιχείρηση σύλληψης δύο υπόπτων για την επίθεση στις Σκουριές.

«Η «καταδρομική επίθεση» που έλαβε χώρα στην Ιερισσό σήμερα τα ξημερώματα προκειμένου να συλληφθούν δύο απλοί πολίτες, μόνο στα πλαίσια του κατευνασμού της έντασης δεν έγινε. Τέτοιου είδους ανήκουστες δράσεις και ενέργειες δεν ωφελούν την περιοχή, ούτε συνεισφέρουν στην ειρήνη», τόνισε ο κ. Γιάννης Γιώργος.

Επιπλέον εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς την Ελληνική δικαιοσύνη  προσθέτοντας «γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για να επανέλθει η ηρεμία στην πολύπαθη περιοχή».

«Όσον αφορά τις αστυνομικές δυνάμεις που εκδράμουν κάθε τόσο επιδεικνύοντας την αποφασιστικότητά της, ας περιοριστούν σε κινήσεις που θα γίνονται στο φως της ημέρας, για να μην προκαλούν ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες που βιώνει η Β.Α. Χαλκιδική», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης: 

«Κατάσταση πολέμου» στην Ιερισσό

«Τοξική» η επένδυση χρυσού στις Σκουριές

Μέσω υπομνημάτων, κατέθεσαν οι 20 ύποπτοι για την επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής
ΣτΕ: Πράσινο φως για τα έργα και την επένδυση χρυσού στις Σκουριές
1.500 σελίδες η δικογραφία για την επίθεση στις Σκουριές
Εντοπισμό των δραστών στην επίθεση στις Σκουριές ζήτησε ο καναδός πρέσβης

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση