Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για Πατούλη: Ο δρόμος για την Περιφέρεια περνάει από τις… ΗΠΑ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον υποψήφιο Περιφέρειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη με αφορμή την παρουσία του στον Λευκό Οίκο εξέδωσε η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση

«Τα χνάρια του… Τσίπρα φαίνεται να ζήλεψε ο Γιώργος Πατούλης, και τρέχει στις ΗΠΑ για να πάρει το «χρίσμα» του Περιφερειάρχη Αττικής. Εναγωνίως προσπαθεί να πάρει έγκριση και χρίσμα από το αμερικάνικο παράγοντα. Τα ίδια έκανε και η Ρένα Δούρου όταν έτρεχε στην ορκωμοσία του Ομπάμα, αλλά και το 2018 για «επαφές με μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσσου».

Καιρό τώρα, άλλωστε, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος «ντίλερ» των αμερικάνικων συμφερόντων και ποιος θα προσελκύσει περισσότερες «επενδύσεις» καταστροφής του περιβάλλοντος μας για την ωφέλεια των αμερικάνικων γεωστρατηγικών σχεδιασμών και των αμερικάνικων επιχειρήσεων.

Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Αφήνουμε στον Πατούλη και τη Δούρου τον διαγκωνισμό για μια… σέλφι με τον όποιο πρόεδρο των ΗΠΑ και τα τσιράκια του. Ο λαός άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τα δεινά που συνεπάγεται η πρόσδεση στο άρμα των ΗΠΑ και των «συμμάχων» τους».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΑΤΟΥΛΗ, ΗΠΑ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!