Ανεξαρτητοποιήθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Σγουρού (φωτο)

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παύλος Καμάρας, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό «Αττική» του Γιάννη Σγουρού. Την ανεξαρτητοποίηση του, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο οποίος έλαβε τη σχετική επιστολή από τον κ. Καμάρα.

kamaras photo

Η ανεξαρτητοποίηση, του κ. Καμάρα,  ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη, αφού είχε εκφράζει κατά καιρούς έντονες διαφωνίες με τη λειτουργία της παράταξης του κ. Σγουρού.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι διαφωνίες πήραν χαρακτήρα ρήξης, όταν στις αρχές του χρόνου, κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, βραβεύτηκε η κ. Γεννηματά, με τον κ. Καμάρα να διαχωρίζει τη θέση του, θεωρώντας ότι η πράξη αυτή δεν συνάδει με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμάρας είναι εκλεγμένο μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ρήξη αυτή επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά, όταν ο κ. Σγουρός απέκλεισε στις δημαιρεσίες τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του από κάθε υποψηφιότητα που δικαιούτο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση (Αντιπροεδρία, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής), αν και θεωρείτο βέβαιη η τοποθέτησή του, λόγω της πολύ μεγάλης εμπειρίας του στην αυτοδιοίκηση.

Σε δηλώσει του, ο κ. Καμαράς, ανέφερε ότι «υπήρξε κοινή διαπίστωση για απόκλιση από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοικητικής Ομάδας και κυρίως την πολιτική στόχευση και πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη ως «ανεξάρτητη» επί της ουσίας και όχι στα λόγια».

Ο  Παύλος Καμάρας, συμμετείχε στον συνδυασμό του κ. Σγουρού, ως υποψήφιος Αντιπεριπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής. Ο ίδιος έχει διατελέσει για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος της Πεύκης, καθώς και αιρετό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΚΑΜΑΡΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!