Αναβαθμίζεται ο Εθνικός Κήπος

Προγραμματική σύμβαση για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας και την αναβάθμιση των υποδομών του Εθνικού Κήπου, προκειμένου να ξαναγίνει ο χώρος φιλόξενος και προσιτός στους πολίτες, θα υπογράψουν σήμερα, ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρύτανης του ΕΜΠ Κωνσταντίνος Μουτζούρης.
 
Η επιστημονική έρευνα που θα διεξαχθεί από το ΕΜΠ, προκειμένου στη συνέχεια η νομαρχία Αθηνών να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου, είναι συνολικής αξίας 7.500.000 ευρώ και θα επικεντρωθεί στην περίφραξη του χώρου και στην εγκατάσταση: φωτισμού, σύγχρονων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων διανομής, υδραυλικών και αποχέτευσης, βιολογικών μεθόδων καθαρισμού του νερού, δικτύων τηλεφώνων, ασφαλείας, κ.ά.

Επιπλέον, η έρευνα θα επικεντρωθεί στις εργασίες επίστρωσης των δρόμων και των πλατειών, συντήρησης των κτιρίων και του ζωολογικού κήπου και επέκτασης της παιδικής χαράς.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!