Αυτ. Κίνημα Στερεάς: «ΟΧΙ στη νέα δουλεία και το φασισμό» – Αποχή από ΠΕΣΥ

Την αποχή του από το περιφερειακό συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, επέτειο κατά την οποία καλεί τους πολίτες να αντισταθούν «στη νέα δουλεία και το φασισμό».

«Απέχουμε από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την επόμενη Δευτέρα, καταγγέλλοντας την οικονομική ασφυξία που οδηγεί στην κατάρρευση της Αυτοδιοίκησης και καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων να απέχουν, ζητώντας έμπρακτα να μην περάσει η νέα εξαθλίωση και δουλεία», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας και συμπληρώνει:
«Το ΟΧΙ στο φασισμό, τον ναζισμό και στην υποδούλωση, που έγραψε έμπρακτα ο λαός μας το ΄40-44, αποκτά και φέτος ένα ξεχωριστό συμβολισμό την ώρα που τα νέα μέτρα έρχονται για επικύρωση από το κοινοβούλιο.

»Όπως και τότε, έτσι και σήμερα ο λαός μας μαζί με άλλους λαούς της Ευρώπης ζουν την κρίση που γεννά ένα άδικο και σάπιο σύστημα. Όπως και τότε έτσι και σήμερα, ο φασισμός χρησιμοποιείται για να στρέψει την οργή και την απόγνωση μας μακριά από αυτούς που πραγματικά ευθύνονται.

»Οι παρελάσεις και οι εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου, έχουν και φέτος περιεχόμενο αντίστασης και αγώνα ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων. Αντίσταση που έχουν υποχρέωση να εκφράσουν και όλοι όσοι ψηφίστηκαν για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των συμπολιτών σε κάθε αιρετή βαθμίδα».

 

Διαβάστε επίσης:
ΕΠΕΤΕΙΟΣ – ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!