Λαϊκή Συσπείρωση: Η διοίκηση Πατούλη κατασκευάζει νέα χωματερή στη Φυλή

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 28 Μαρτίου 2020 - 18:15
  • Comments Off

«Το θράσος της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ δεν έχει όρια» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης στον ΕΣΔΝΑ:

«Οι εκλεκτοί του Περιφερειάρχη Πατούλη στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, εν μέσω επιδημίας όπου κρίνεται η υγεία του λαού μας, προχωρούν ακάθεκτοι με «κατεπείγουσες συνεδριάσεις» (μέθοδος δανεισμένη από τη Διοίκηση Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και στο Σύνδεσμο) και με διαδικασίες fast track στην κατασκευή νέας χωματερής στη Φυλή, με την ανάθεση σύμβασης 5.623.090,00 € για τον σκοπό αυτό, χαντακώνοντας ακόμα περισσότερο την υγεία του λαού της Δυτικής Αθήνας.

Την ίδια στιγμή αποφεύγουν ακόμα και τα αυτονόητα, να ενημερώνουν δηλαδή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για τις ημερήσιες διατάξεις και τις εισηγήσεις των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου και παραπέμπουν την υποχρέωση τους αυτή μετά την πανδημία! «Όταν ξεκινήσουν κανονικά οι συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής μετά την πανδημία θα σας τις στέλνουμε». Αυτό είναι το απαράδεκτο e-mail που μας εστάλη στις 27/3 από το Γραφείο του Προέδρου του ΕΔΣΝΑ, κατόπιν εντολής του προφανώς, σε απάντηση του αιτήματος μας.

Η υποκρισία και η επικινδυνότητα τους ξεχειλίζουν.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης και της διοίκησης της Περιφέρειας.  Εδώ και τώρα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση για να σταματήσει αυτό το αίσχος.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ

Αυγερινού Αφροδίτη

Μπενετάτος Στέλιος

Σίμος Βαγγέλης

Σκολαρίκος Θοδωρής

Χαμαλίδης Θοδωρής

ΥΓΕΙΑ, ΟΤΑ, ΕΔΣΝΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!