ΥΠΟΙΚ -προϋπολογισμός 2018: Έτσι θα καταρτιστεί -Κατονομή πόρων ΟΤΑ (εγκύκλιος)

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπ. Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπ. Γ. Χιουλαράκης καλεί τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης στην ορθή κατάρτιση των προϋπολογισμών οικονομικού έτους 2018 και εστιάζει την προσοχή τους στα όρια δαπανών και τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι εποπτευόμενοι φορείς που περιλαμβάνονται στο Μητρώο της Γενικής Κυβέρνησης, θα καταρτίσουν συνοπτικό σχέδιο προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018, το οποίο θα υποβάλουν στις Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών των αρμόδιων υπουργείων μέχρι την 24.7.2017 και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από την 31.7.2017.

Με ευθύνη των Προϊσταμένων των ΓΔΟΥ συγκεντρώνονται οι συνοπτικοί προϋπολογισμοί των εποπτευόμενων φορέων, μαζί με τους λοιπούς σχετικούς πίνακες του Παραρτήματος, ελέγχονται ως προς τη συμβατότητά τους με τα δημοσιονομικά αποτελέσματα όπως αυτά τίθενται με την παρούσα και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης (ΔΠΓΚ) του ΓΛΚ, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και [email protected], μέχρι την 31.7.2017 και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από την 18.8.2017.

Ειδική αναφορά σε ΟΤΑ

Στην εγκύκλιο γίνεται ειδική αναφορά στους ΟΤΑ και σε ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ, ανεξάρτητες αρχές κτλ καθώς και σε εκτιμήσεις για τις αποδοχές προσωπικού, τις ασφαλιστικές εισφορές και γενικότερα την κατανομή των πόρων.

Ειδικότερα για τους ΟΤΑ η εγκύκλιος αναφέρει:

ota1

ota2

Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο ΕΔΩ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!