Δημόσιο: Τι αλλάζει για αξιολόγηση, πειθαρχικά (έγγραφο)

Δημόσιο: Στοχοθεσία, αξιολόγηση διευθυντών & μπόνους παραγωγικότητας εντός του 2022 -Πώς συνδέονται

Αλλαγές για το Δημόσιο και τους ΟΤΑ περιλαμβάνουν έξι άρθρα τα οποία προστέθηκαν στο νομοσχέδιο για την τηλεργασία, που, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή. 

Μεταξύ άλλων:

-Με το άρθρο 20 προβλέπεται ότι το χρονικό διάστημα για την ετήσια αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων καθορίζεται με υπουργική απόφαση, ενώ η προθεσμία άσκησης ενστάσεων επιμηκύνεται στις 12 ημέρες.

-Με το άρθρο 24 ορίζεται ότι για την εξέλιξη προκαταρκτικής εξέτασης, ΕΔΕ και πειθαρχικών διαδικασιών δημοσίων υπαλλήλων, ενημερώνεται αμελητί η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

-Με το άρθρο 26 θεσμοθετείται ότι επιτρέπεται στους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους, τα Νομικά τους Πρόσωπα αλλά και τις αντίστοιχες περιφέρειες να προσφέρουν δωρεάν κατάλυμα και σίτιση στους υπαλλήλους τους (μόνιμους και συμβασιούχους) και σε μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΤΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]