Ζάκυνθος: Τι απαντά ο δήμος στους εμπόρους για την «λευκή νύχτα»

Απάντηση με την οποία επισημαίνει το όφελος που έχει για τον τόπο η πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή της «λευκής νύχτας» έδωσε ο δήμος Λευκάδας στους εμπόρους. Σχετικά η δημοτική αρχή αναφέρει ότι «στηρίζει την πρωτοβουλία που πήρε ο τοπικός εμπορικός σύλλογος για τη διεξαγωγή της «λευκής νύχτας», εκδήλωση που ωφέλησε αρκετά τον τόπο μας και ανέδειξε τον πεζόδρομο της Αλεξάνδρου Ρώμα».

Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, και κατόπιν αιτήματος του εμπορικού συλλόγου, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το ποσό των 500 ευρώ ως συνδρομή του δήμου στην εκδήλωση. «Λόγω όμως των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται για την εκταμίευση και βεβαίως εξαιτίας τού ότι το αίτημα υποβλήθηκε λίγες μόνο ημέρες πριν από την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δεν κατέστη δυνατόν να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή για την οικονομική ενίσχυση».

Και κλείνοντας, επισημαίνει, μάλιστα, ότι  «ο δήμος είχε εξασφαλίσει την ενεργό παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων, όπως άλλωστε είχε ζητηθεί, όμως διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τεχνική κάλυψη για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρει, διότι ουδέποτε ούτε προφορικώς ούτε γραπτώς υπήρξε σχετικό αίτημα». Όπως, διευκρινίζει, «δεν υπήρχε καμία συμφωνία πως ο δήμος θα κάνει την τεχνική κάλυψη σε διαφορετικά σημεία επί της Αλεξάνδρου Ρώμα, όπως θα ήθελε ο εμπορικός σύλλογος».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!