Ζάκυνθος: Υπεγράφη σύμβαση με ιδιώτη για έργα μεταβατικής διαχείρισης απορριμμάτων

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ολοκλήρωση των έργων μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή «Λίβας» του ορεινού όγκου του Βραχιώνα προχώρησαν ο φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦοΔΣΑ), και η εταιρεία «Μεσόγειος», «γεγονός που σημαίνει ότι τα πράγματα προχωρούν και πλέον βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη μιας νέας κατάστασης», επισημαίνει ο Δήμος Ζακύνθου.

Σε σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι: «Σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της «Μεσόγειος», Διονύσης Γεωργόπουλος, ο μηχανικός της εταιρείας, Κώστας Μακρής, ο συνεργάτης, Θεόδωρος Ρέντζος, ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, Παναγιώτης Μυλωνάς, και ο Διευθυντής, Θοδωρής Κάρδαρης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους εκπροσώπους της εταιρείας να γίνουν όλα σωστά και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η κείμενη Νομοθεσία και τόνισε πως μπορούν να έχουν 24ωρη επαφή μαζί του, ώστε να ξεπεραστεί όποιο πρόβλημα προκύψει.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα πρέπει να εργαστούν στη νέα μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων άτομα που διαμένουν στα γύρω χωριά και επισήμανε πως όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα το πολύ σε έναν μήνα, προκειμένου να γίνει η έναρξη λειτουργίας της εγκατάστασης και το θέμα των απορριμμάτων να πάρει τον δρόμο του.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της εταιρείας διαβεβαίωσαν πως θα τρέξουν με γρήγορους ρυθμούς τα πράγματα και μάλιστα ο κ. Κολοκοτσάς τους συνεχάρη, διότι η «Μεσόγειος» έχει βγάλει καλή φήμη σε όλη την Ελλάδα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ, ΦΟΔΣΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!