Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Ραχήλ Μακρή ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης»

Η Ραχήλ Μακρή είναι υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα και στις δημοτικές εκλογές του Μάη θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις τρεις περιοχές.

Μαζί της κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Αγγελος Διαμαντουλάκης ο οποίος προσδιορίζεται στην κάρτα του ως «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

Ο εν λόγω σκηνοθέτης και σεναριογράφος, καταγράφεται και στην αμερικανική Wikipedia ως ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση το 2003.

Aναλυτικά η υποψηφιότητα του Α.Διαμαντουλάκη

«Η παράταξη μας άλλη πόλη καλωσορίζει τον κύριο Angelos Diamantoulakis. Ο κύριος Διαμαντουλάκης ζεί στη Παλλήνη από την ηλικία των πέντε ετών. Είναι Απόφοιτος Σκηνοθεσίας/Σεναρίου, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Εφαρμογών Πληροφορικής.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έγινε ο νεότερος πτυχιούχος σκηνοθεσίας στη χώρα μας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. των δημοσιογράφων της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού.

Είναι Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως. Ιδιοκτήτης του TVONLINE CALIFORNIA και εμπνευστής της εφαρμογής «FollooU» η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέες-επαναστατικές δυνατότητες στον τηλεθεατή. Από το 2007 είναι μέλος του Nostos (Πολιτιστική Οργάνωση της Διασποράς για τη διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Παιδείας).

Όπως λέει ο ίδιος: «Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΡΑΧΗΛ, ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!