υποψήφιος-δημοτικός-σύμβουλος-έβριζ-1227705
ΔΗΜΟΙ | 04.09.2023 | 15:23

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έβριζε τον δήμαρχο με ντουντούκα έξω από το σπίτι του

Δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα γίνονται στον Δήμο Επιδαύρου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης τα μεσάνυχτα τις Παρασκευής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αντίπαλου συνδυασμού εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της συζύγου του στο Λυγουριό με μία ντουντούκα και άρχισε να τον βρίζει. Ο κος Χρόνης μετά από αυτό το περιστατικό απαντά με μήνυση.

Περιγράφοντας το περιστατικό ο δήμαρχος Επιδαύρου λέει ότι τα ξημερώματα στις 3.30 κάποιος υποψήφιος υπερέβη τα εσκεμμένα. Καταγγέλει ο κος Χρόνης: «Βρίζοντας με προσωπικά αρχικά, και την οικογένειά μου μετά, με μεγάφωνο έξω από το πατρικό σπίτι της συζύγου μου στο Λυγουριό με λέξεις και φράσεις που δήλωσα στην αστυνομία τάραξε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μας, το παιδί μας και το 40 ημερών βρέφος μας».

Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει τις πολιτικές του επιλογές. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να στηρίξει τον καταλληλότερο που πιστεύει για δήμαρχο. Αυτά όμως που γίνονται, δεν έχουν προηγούμενο.

Προσκαλώ και προκαλώ τους υγιώς σκεπτόμενους να διαφυλάξουν την εκλογική διαδικασία, δημόσια και ιδιωτικά, και να δώσουμε ο κάθε ένας τον καλύτερο εαυτό μας ώστε οι δημότες μας να επιλέξουν με νηφαλιότητα την επόμενη δημοτική αρχή. Οι ηθικές μας αξίες και η αξιοπρέπεια είναι η παρακαταθήκη μας για το μέλλον και τα παιδιά μας. Μήνυση στη ζωή μου για προσωπικό λόγο δεν θυμάμαι να έχω κάνει πάλι. Συνεχίζουμε ταπεινά αλλά δυνατά»

Oλόκληρη η ανάρτηση:

Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση απο το 2010!

Σε αρκετές αναφορές μου είχα πει ότι η τοξικότητα αυτών των εκλογών δεν είχε προηγούμενο!

Σήμερα τα ξημερώματα στις 3.30 κάποιος υποψήφιος του συνδυασμου του κ. Σαρρή υπερέβη τα εσκαμμένα!

Βρίζοντας με προσωπικά αρχικά, και την οικογένειά μου μετά, με μεγάφωνο έξω από το πατρικό σπίτι της συζύγου μου στο Λυγουριο με λέξεις και φράσεις που δήλωσα στην αστυνομία τάραξε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μας, το παιδι μας και το 40 ημερών βρέφος μας.

Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει τις πολιτικές του επιλογές.

Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να στηρίξει τον καταλληλοτερο που πιστεύει για δήμαρχο!

Αυτά όμως που γίνονται, δεν έχουν προηγούμενο!

Προσκαλώ και προκαλώ τους υγιώς σκεπτόμενους να διαφυλάξουν την εκλογική διαδικασια, δημοσια και ιδιωτικά, και να δώσουμε ο κάθε ένας τον καλύτερο εαυτό μας ώστε οι δημότες μας να επιλέξουν με νηφαλιοτητα την επόμενη δημοτική αρχή.

Η ηθικές μας αξίες και η αξιοπρέπεια είναι η παρακαταθήκη μας για το μέλλον και τα παιδιά μας.

Μήνυση στη ζωή μου για προσωπικό λόγο δεν θυμάμαι να έχω κάνει πάλι.

Συνεχίζουμε ταπεινά αλλά δυνατά!