Υποψήφιος δήμαρχος απειλεί με αγωγές γιατί τον χαρακτηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ

Προσπάθεια να αποποιηθεί το «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ που του έχει δώσει η εφημερίδα του κόμματος «Αυγή» σε δημοσίευμά της στις 2/1/2019 κάνει ο υποψήφιος στο δήμο Παιανίας Κώστας Μπουλμέτης. Συγκεκριμένα, με επιστολή του στην aftodioikisi.gr, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, υποστηρίζει ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη. Ωστόσο, σε επικοινωνία μαζί του, όταν ο συντάκτης της aftodioikisi.gr έθεσε στον κ. Μπουλμέτη το ερώτημα γιατί δεν έχει γίνει αντίστοιχη «διόρθωση» στην εφημερίδα «Αυγή», ο υποψήφιος δήμαρχος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά απείλησε την ιστοσελίδα με αγωγές!!!

Να σημειωθεί ότι τα χνάρια του κ. Μπουλμέτη, είχε πρωτοχαράξει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος σε σειρά δελτίων Τύπου ζητούσε να αναφέρεται ως «ανεξάρτητος». Ωστόσο και εκείνον η «Αυγή» τον συμπεριλαμβάνει στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, στην εφημερίδα είτε δεν έφτασαν οι ανακοινώσεις του κ. Σταθόπουλου, είτε, χειρότερα, έφτασαν, αλλά η εφημερίδα τις αγνόησε.

To από 2.1.2019 δημοσίευμα της «Αυγής»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!