Υποψήφια με τον Κ.Μπακογιάννη κατηγορούμενη στη δίκη της Χρυσής Αυγής;

Όπως κατέθεσε σήμερα στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης η Αναστασία Μανούκα, μητέρα της κατηγορούμενης Νικόλ Μπενέκη, η κόρη της θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

 Η Νικόλ Μπενέκη κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και η «Εφ.Συν.» έχει δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον υπόδικο βουλευτή Ι. Λαγό στις 10 Ιουλίου 2013, ημέρα της επίθεσης στο Συνεργείο, τα οποία επιβεβαιωνουν τη φυσική παρουσία του στην επίθεση και τον οργανωμένο χαρακτήρα της.

Σε ερώτηση της προέδρου αν είναι σε γνώση της μάρτυρα τα συγκεκριμένα μηνύματα, εκείνη παραδέχτηκε τη συνομιλία λέγοντας: «Ποια; «Ο άντρακλάς μου δέρνει;» Εντάξει. το διάβασα. Τον θαύμαζε. 20 χρονών ήταν».

 

Η μητέρα απέδωσε την εμπλοκή της κόρης της με τη Χ.Α. στην προσωπική σχέση της με τον Ι. Λαγό με τον οποίο «μιλούσαν 800 φορές τη μέρα» και επιβεβαίωσε ότι η Μπενέκη εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων, όπως επίσης ότι γνώριζε τους συγκατηγορούμενούς της Πατέλη και Τσακανίκα.

Σε ερώτηση της προέδρου αν η μάρτυρας παρακολούθησε εκδηλώσεις της Χ.Α., η κ. Μανούκα απάντησε: «Πήγα μια φορά στο President. Δεν θυμάμαι χρονολογία. Δεν μου άρεσε κι έφυγα.» Τι δεν σας άρεσε; επέμεινε η πρόεδρος και η μάρτυρας κατέθεσε: «Αυτές οι ομιλίες που λένε “Ζήτω ο Αρχηγός” και τέτοια. Τις βλέπω πολύ κατευθυντήριες και δεν μου αρέσουν».

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!