Υπεγράφη η ίδρυση του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και λυκειακών τάξεων στο Εσπερινό Γυμνάσιο

Την ικανοποίηση δύο σημαντικών αιτημάτων του Δήμου Φυλής από την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, ανακοίνωσε, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας.

Στην ανακοίνωσή του ο Θανάσης Μπούρας αναφέρει ότι η Υφυπουργός του γνωστοποίησε ότι υπέγραψε τις Αποφάσεις για την ίδρυση του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και την προσθήκη Λυκειακών Τάξεων στο Εσπερινό Γυμνάσιο Φυλής.

Τα δύο αιτήματα είχε μεταφέρει, με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, στην Υφυπουργό ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στις 8 Μαρτίου 2021, με παρέμβαση του Θανάση Μπούρα, στη Βουλή των Ελλήνων.

Σημειωτέον ότι ο Δήμος είχε, ήδη, ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία και κυρίως είχε συμπεριλάβει στον  προγραμματισμό της πλατφόρμας MY SCHOOL του Υπουργείου Παιδείας την ίδρυση του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, στη συνοικία Δροσούπολη, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο. Τη σχετική δέσμευση είχε αναλάβει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων, παρουσία του Νίκου Χατζητρακόσια, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, πριν από την έναρξη του σχολικού έτους. Εν συνεχεία ο Νίκος Χατζητρακόσιας εξασφάλισε τη συγκατάθεση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάση Νικολόπουλου, σε συνάντηση που είχε μαζί του, στις 21 Οκτωβρίου 2020.

Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Υφυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα του Δήμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]