Υπαίθρια Γυμναστήρια και στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη

Το 4ο υπαίθριο γυμναστήριο απέκτησε η δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη. Πριν από λίγες μέρες παραδόθηκε στους δημότες οι ανοιχτός χώρος άθλησης έξω από το αθλητικό κέντρο «Σταύρος Μελισσουργός».

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Ήδη στον Αγ.Ι. Ρέντη λειτουργούν τρία υπαίθρια γυμναστήρια και συνεχίζουμε να αναζητούμε χώρους για να τους μετατρέψουμε σε χώρους άθλησης. Η υπαίθρια γυμναστική γνωστή και ως ‘πράσινη άσκηση’ συμβάλλει ουσιαστικά στην ψυχική και σωματική ενδυνάμωση των ασκούμενων. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται σε εξωτερικό περιβάλλον έχουν χαμηλά επίπεδα κορτιζόλης που είναι η ορμόνη του στρες.

Και πριν την πανδημία είχαμε φροντίσει να δημιουργήσουμε υπαίθρια γυμναστήρια. Ήταν το 2009 όταν φτιάξαμε στον Ρέντη το υπαίθριο γυμναστήριο πάνω από ένα υπόγειο γκαράζ στην οδό Νάξου. Ακολούθησαν αθλητικά πάρκα στην οδό Μπιχάκη και στο Παλιό Βυρσοδεψείο. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε ελεύθερο χώρο τους Δήμου μας όχι μόνο για να βελτιώσουμε το βιολογικό επίπεδο των δημοτών μας αλλά και για να τονώσουμε την αθλητική συνείδηση στη ‘μετά lockdown εποχή’».

Υπαίθρια γυμναστήρια στη δημοτική ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη: Μπιχάκη, Παλιό Βυρσοδεψείο, εξωτερικός χώρος Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Μελισσουργός».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ, ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!