Χωρίς δημοτική συγκοινωνία από τη δευτέρα η Καλαμαριά - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Χωρίς δημοτική συγκοινωνία από τη δευτέρα η Καλαμαριά

Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας που συνέδεε περιμετρικά όλη την πόλη με το κέντρο της, προχωρά από την ερχόμενη δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ο δήμος Καλαμαριάς. Οι λόγοι που οδηγούν στην αναστολή, είναι τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζουν συχνά τον τελευταίο καιρό τα οχήματα μεταφοράς των πολιτών.

Συγκεκριμένα η παλαιότητα των οχημάτων, εμποδίζει τόσο την ασφαλή μεταφορά των επιβατών και των οδηγών, όσο και την ακριβή τήρηση των δρομολογίων και ως εκ τούτου αποσύρονται από την κυκλοφορία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, κατά το χρονικό διάστημα της αναστολής, η Κοινωφελής δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Αρωγής, στην οποία έχει ανατεθεί το έργο της δημοτικής συγκοινωνίας, θα επανεξετάσει από μηδενική βάση τη συγκεκριμένη δράση με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή και ασφαλή εξυπηρέτηση των δημοτών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!