Ξύλο στο Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Χουλιγκανικό σκηνικό διαμορφώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, που εγκρίθηκε τελικά με 17 «ναι» και δύο διαφοροποιήσεις. Προηγήθηκε μία θυελλώδης συζήτηση με καβγάδες, χειροδικίες και μια λιποθυμία (εκπροσώπου του ΚΚΕ)!

Διαφωνίες εξέφρασαν οι δημοτικού συμβουλοι που πρόσκεινται στο ΚΚΕ οι οποίοι κατηγόρησαν την δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Ευτυχία (Εφη) Αποστολάκη για βιασύνη στην αποδοχή της πρότασης, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για την απουσία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου από τη συνεδρίαση. Αυτά ενώ σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε εγκριθεί η κατασκευή του γηπέδου.

Στην αίθουσα βρίσκονταν οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι εκνευρίστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τσακωμοί που εκφράστηκαν παρά λίγο και με τη… γλώσσα του σώματος. Η ηρεμία αποκαταστάθηκε αφού αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ.

Η δήμαρχος έκλεισε την επεισοδιακή βραδιά δηλώνοντας ότι:

«Τα αποτελέσματα σήμερα ήταν πολύ θετικά, αφού εγκρίθηκε η προμελέτη του σχεδίου κατασκευής του γηπέδου. Λυπούμαστε για τα όσα έγιναν. Το επόμενο βήμα είναι η οριστική κυκλοφοριακή μελέτη και να παρθεί, σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο, η απόφαση για έγκριση της εν λόγω μελέτης. Η σημερινή όμως απόφαση δεν αφορά μόνο το γήπεδο, αλλά όλο τον χώρο γύρω του, που θα μετατρέψει την πόλη στα ευρωπαϊκά πρότυπα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΞΥΛΟ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!