Ξεπέρασε κάθε όριο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο δήμο Θερμαϊκού

Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» καλεί με ανακοίνωσή της τον δήμαρχο του Θερμαϊκού να ρίξει το απαραίτητο βάρος στην αποκομιδή των απορριμμάτων, προτού η σημερινή εικόνα του δήμου αποτελέσει δυσφήμιση για τον τόπο. Επιπλέον, ζητά να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις στους δημότες μας για τους λόγους που πλέον τα απορριμματοφόρα κάνουν αποκομιδή μόνο μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Ντροπή και αίσχος για τα σκουπίδια

Ξεπέρασε κάθε όριο το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν εμφάνιζε αυτή την άθλια εικόνα που μόνιμα πλέον συναντά κανείς, καθημερινές, Κυριακές και γιορτές, στους δρόμους και των οκτώ δημοτικών διαμερισμάτων.

Κάδοι ξεχειλισμένοι από απορρίμματα και βουναλάκια σκουπιδιών τριγύρω, τα οποία, καθώς ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία, άρχισαν να σκορπάνε πλέον έντονη δυσοσμία, ενώ οι κάτοικοι με τρόμο αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι με τη ζέστη. Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι είναι γεμάτοι από σακούλες απορριμμάτων, καθώς μεταφέρονται άλλοτε από τον αέρα και άλλοτε από τα αδέσποτα ζώα και τα τρωκτικά, που πλέον κάνουν… πάρτι και είναι ίσως τα μόνα που νοιώθουν ικανοποίηση από την κατάσταση αυτή!!

Το εξοργιστικό, είναι ότι η διοίκηση Μαυρομάτη, που εκλέχθηκε το 2014 στο τιμόνι της δημοτικής αρχής με σημαία της το σλόγκαν για… «καθαρό δήμο Θερμαϊκού», όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για τη βελτίωση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, αλλά απαξιοί κιόλας να εκδώσει κάποια ανακοίνωση για να εξηγήσει στους συνδημότες μας,- που πληρώνουν τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα για την καθαριότητα- τους λόγους που πλέον τα απορριμματοφόρα κάνουν αποκομιδή μόνο μία έως δύο φορές το πολύ την εβδομάδα.

Μαζί με τα σκουπίδια, ξεχείλισε και η οργή των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού και η λέξη «ντροπή» είναι ίσως η μόνη που ταιριάζει στο αίσχος αυτό.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του κ.Μαυρομάτη να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα και να φροντίσει ώστε να γίνεται σωστή καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων από όλα τα σημεία του Δήμου. Διαφορετικά, εάν συνεχιστεί αυτή η τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια και το επόμενο διάστημα, όταν αρχίσουν να συρρέουν οι επισκέπτες και οι τουρίστες στο Θερμαϊκό την θερινή περίοδο, αυτό θα λειτουργήσει δυσφημιστικά για την περιοχή μας. Και την ευθύνη τότε θα την έχει αποκλειστικά η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού και κανείς άλλος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!