Ξεκίνησε στο Βελβεντό το δημοψήφισμα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υπό την παρουσία πλήθους μελών της τοπικής κοινωνίας, ξεκίνησε από τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας, το δημοψήφισμα στο Βελβεντό, με το οποίο θα αποφασίσουν οι κάτοικοι αν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το δημοψήφισμα θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη, στις 20.00. Πραγματοποιείται σε δύο εκλογικά τμήματα, όπου έχουν φτάσει οι εκλογικοί κατάλογοι του πρώην δήμου Βελβεντού, παρουσία δικηγόρων και με όλα τα τυπικά στοιχεία μιας εκλογικής διαδικασίας.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι συμμετοχή στις εκλογές, τότε θα συγκληθεί γενική συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Μαρτίου, για να αποφασιστεί η συντονισμένη κάθοδος στις εκλογές με πρωτοβουλία κατάρτισης ψηφοδελτίου. Αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αποχή, τότε στις 19 Μαΐου θα συγκληθεί λαϊκή συνέλευση για να αποφασίσει συμμετοχή ή αποχή από τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014, ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!