Ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη το 13ο OTS Forum  - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη το 13ο OTS Forum 

Με χαιρετισμούς σημαντικών προσωπικοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησής ξεκίνησε σήμερα  στην Θεσσαλονίκη, το 13ο OTS Forum.

Το Forum  διεξάγεται φέτος υβριδικά, στο Porto Palace Thessaloniki και διαδικτυακά για απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Στην έναρξη χαιρέτησαν οι κύριοι:  Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας & Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Γεώργιος Αβαρλής, Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο κύριος Παντελής Μπουρνιάς,  Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Χωρικού Σχεδιασμού – Αποδήμου Ελληνισμού.

Κεντρικοί άξονες του 13ου OTS Forum θα είναι για φέτος η αποτίμηση των 2 ετών χωρίς προληπτικό έλεγχο στους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η εφαρμογή του νέου λογιστικού πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης και η πορεία για την υλοποίηση του, ενημέρωση για την εφαρμογή των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου και τυποποίησης διαδικασιών, οι πρακτικές  εφαρμογές για τις έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα, το ψηφιακό μέλλον των επιχειρήσεων ύδρευσης, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τις καλές πρακτικές στον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με ειδική ενότητα αφιερωμένη στα χρηματοδοτικά προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Περισσότερα στο www.otsforum.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!