Ξεκίνησε η διαβούλευση για το “Έργο: Αθήνα 2020”

Τα τελευταία χρόνια, ο δήμος Αθηναίων, έχει αναπτύξει διαδικασίες διαβούλευσης και συμμετοχικού σχεδιασμού. «Ο διάλογος και η αμφίδρομη επικοινωνία αποδεδειγμένα είναι φορείς καλών αποτελεσμάτων και λειτουργικών ιδεών για ζητήματα της πόλης και της καθημερινότητας μας. Απόδειξη αυτού, η συζήτηση για τη νέα χρήση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, καθώς και η 1η Διάσκεψη για την Αθήνα, με τη συμμετοχή εκατόν πενήντα ατόμων, από υπουργεία, φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες και μουσεία, με τους οποίους συζητήσαμε για τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Τώρα, ο δήμος Αθηναίων, προχωρά σε μια επόμενη και πολύ σημαντική φάση της πρωτοβουλίας αυτής, θέτοντας σε διαβούλευση με τους πολίτες το «Έργο: Αθήνα 2020». Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις 29 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαρτίου.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο www.developathens.gr/athina2020 .

Ο δήμαρχος καλεί όλους, πολίτες και ομάδες πολιτών, φορείς και οργανισμούς, όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, να συμμετάσχουν στη διαβούλευση.

Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, «ο διάλογος με τους δημότες και τους φορείς της πόλης αναβαθμίζεται, τώρα με την επόμενη φάση του «Έργο: Αθήνα». Ενός πολυδιάστατου, αναπτυξιακού προγράμματος του δήμου Αθηναίων».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.developathens.gr/athina2020

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΑΘΗΝΑ 2020


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!