Ξεκινάει τη λειτουργία της η Σχολή Γονέων στο δήμο Βριλησσίων – Τι είναι και που απευθύνεται

Η λειτουργία Σχολής Γονέων, ξεκινά στο Δήμο Βριλησσίων, η οποία απευθύνεται στους γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας.

Οι ομάδες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και την Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (ΕΕΟΑΨ).

Σκοπός των ομάδων είναι η ομαδική έκφραση και επικοινωνία μέσω βιωματικών συναντήσεων και συζήτησης η οποία αφορά τη συναισθηματική διαχείριση των συμπεριφορών των παιδιών και των γονέων, η δημιουργία πλαισίου ορίων και κανόνων και από τις δύο πλευρές, ο σχολικός εκφοβισμός, η διαχείριση της οικογενειακής κατάστασης λόγω της οικονομικής κρίσης καθώς και άλλα πολύ σημαντικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και του προβληματισμού των γονέων.

Οι συναντήσεις αρχικά θα πραγματοποιούνται κάθε δεκαπέντε ημέρες, σε απογευματινές ώρες οι οποίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα, (μόλις δημιουργηθούν οι ομάδες, κατόπιν των δηλώσεων συμμετοχής) στον ισόγειο χώρο του Οργανισμού.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210-8045564 Πηνελόπη Στάμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!