Ξάνθη: Κανονικά γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών

Παρά το ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία και αποχή από τα καθήκοντά των δημοτικών υπαλλήλων το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα οι δρόμοι των δήμων να είναι γεμάτοι σκουπίδια, ωστόσο, το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρείται στο Δήμο Ξάνθης. Εκεί, οι εργαζόμενοι δεν απεργούν.

Μόλις έληξε η 48ωρη απεργία των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, να μαζεύουν τα σκουπίδια αρχίζοντας από το κέντρο της Ξάνθης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πάνο Ταρενίδη, η Υπηρεσία Καθαριότητας επιχειρεί με επιπλέον οχήματα να αποκαταστήσει την εικόνα της πόλης. Όπως αναφέρει, μετά από απεργία 5 ημερών δεν είναι εύκολο να επανέλθει η φυσιολογική εικόνα, αλλά οι προσπάθειες έχουν ενταθεί και αναμένεται ότι σύντομα θα έχει καθαριστεί η πόλη.

Με πληροφορίες από xanthipress.gr

Διαβάστε επίσης:
Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για το συλλαλητήριο της Κυριακής
Δήμοι: Για τέσσερις ημέρες ακόμη εργαζόμενοι και σκουπίδια στους δρόμους

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μηχανοκίνητη πορεία προς τη Βουλή

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!