Χανιά: Παράσταση διαμαρτυρίας φιλάθλων της ποδοσφαιρικής ομάδας στο δημοτικό συμβούλιο

Παράσταση διαμαρτυρίας στην αίθουσα που συνεδρίαζε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, πραγματοποίησαν οργανωμένοι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΧ, ζήτησαν να ενημερωθούν για τους λόγους που δεν παραχωρείται το δημοτικό γήπεδο Περβολίων στην ομάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ζήτησαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκλάκη, να εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας στα Περβόλια, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Το δημοτικό γήπεδο Περβολίων είναι η έδρα του Πλατανιά που αγωνίζεται στην Σούπερ –Λήγκ. Την χρήση του ίδιου γηπέδου έχουν ζητήσει οι ομάδες των Χανίων και του Κισαμικού, που αγωνίζονται στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, η προοπτική χρήσης του από τρεις ομάδες, έχει δημιουργήσει προβληματισμό για ενδεχόμενη φθορά του χλοοτάπητα.

Ως εναλλακτικές λύσεις για τις δύο ομάδες της Β Εθνικής, προτάσσονται το γήπεδο Μάλεμε καθώς και το γήπεδο Γάλλου στο Ρέθυμνο, τα οποία ωστόσο δεν διαθέτουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΒΟΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση