Χάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου Λάρισας ο Γεωργούλης

Την παρέμβαση της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ζήτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λάρισας Δημήτρης Τάχος, για την περίπτωση του δημοτικού συμβούλου Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος επανειλημμένα απουσιάζει από τις συνεδριάσεις του Σώματος. Η ελεγκτική αρχή θα είναι αυτή που θα αποφασίσει εάν κηρυχθεί σε αργία ο κ. Γεωργούλης και χάσει τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο την οποία θα καταλάβει η Μαρία Κοτάκου.

Μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο κ. Τάχος τόνισε πως πριν απευθυνθεί στην Ελεγκτική Αρχή, επικοινώνησε αρκετές φορές με τον κ. Γεωργούλη προκειμένου να του επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργούν οι συνεχείς απουσίες του για να εισπράξει την απάντηση πως «επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στις συνεδριάσεις».

Είναι απαραίτητος ο σεβασμός στους κανόνες αλλά και στη λαϊκή βούληση επεσήμανε ο κ. Τάχος ο οποίος, μάλιστα, σημείωσε πως ανάλογη διαδικασία πρόκειται να κινηθεί για τρεις ακόμη δημοτικούς συμβούλους που τηρούν ανάλογη στάση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΘΕΣΗ, ΑΡΓΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΧΑΝΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!