Ξανανοίγει η συζήτηση για τη μετατροπή νεραντζιών σε λεμονιές

Μετά την κίνηση του δήμου Ηρακλείου Αττικής να μπολιάσει τις νεραντζιές στους δρόμους για να δώσουν δωρεάν λεμόνια και τη σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης Πάρκων και Κηποτεχνίας του δήμου Κορυδαλλού, και ο επικεφαλής της παράταξης «ελπίδα για τη Νέα Ιωνία» Αριστείδης Χατζησαββίδης με επιστολή του ζητά να κάνει το ίδιο και ο δήμος του.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Νέας Ιωνίας αναφέρει τα εξής: «Παρακαλώ να εισάγετε στη επιτροπή Π.Ζ το θέμα: «Δοκιμαστικός εμβολιασμός νεραντζιών». Προτείνω αυτό να το κάνουν εάν μπορούν οι δικές μας υπηρεσίες πρασίνου. Εάν δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι υπηρεσίες μας, να διατεθεί το ενδεικτικό ποσό των 5000 ευρώ, να περάσει από τα αρμόδια όργανα, μελέτη, Οικονομική Επιτρόπή, ώστε να προγραμματιστεί για τον κατάλληλο χρόνο εμβολιασμού που είναι Απρίλιος – Μάης των συγκεκριμένων δένδρων. Στη μελέτη να μπει όρος ότι η πληρωμή θα γίνει για όσα εμβόλια πετύχουν. Τα μπόλια μπορεί να είναι λεμονιές μανταρινιές ή πορτοκαλιές. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα νεράντια δεν καταναλώνονται, απεναντίας ρυπαίνουν. Γνωρίζουμε επίσης ότι σε ορισμένες περιόδους εισάγουμε ως χώρα λεμόνια. Το ποσό αυτό είναι ασήμαντο για μία τέτοια πρωτοβουλία και παρακαλώ να το θέσετε ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΛΕΜΟΝΙΕΣ, ΝΕΡΑΝΤΖΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!