Χαμός στον Βόλο: Δημοτική αρχή και συνδικαλιστές έχουν βγάλει τα… «μαχαίρια»

«Σκοτώνονται» στο δήμο Βόλου η δημοτική αρχή με τους συνδικαλιστές – εργαζόμενου του δήμου, καθώς ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Είναι ενδεικτικό ότι με πρόσφατη ανακοίνωσή της η διοίκηση του δήμου, κατηγορεί τη συνδικαλίστρια Θάλεια Στάχτου ότι οι εργαζόμενοι την καταγγέλλουν ότι προχώρησε σε «bullying» εναντίον τους προκειμένου να μετάσχουν στη στάση εργασίας, ως συμπαράσταση στις δήθεν διώξεις που η ίδια ισχυρίζεται ότι υφίσταται από τη Δημοτική Αρχή. Από την πλευρά της η συνδικαλίστρια τονίζει ότι έχει δεχθεί διώξεις από τη δημοτική αρχή.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή τονίζει ότι η συμπεριφορά της συνδικαλίστριας είναι «καταδικαστέα» και μάλιστα λέει ότι οι πράξεις της

«θα πρέπει να ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα, αφού παραβιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά τους και τους στερούν τη δυνατότητα απερίσπαστοι να επιτελούν το καθήκον τους, που είναι απέναντι στην κοινωνία  και όχι απέναντι σε κάθε κομματικό ή συνδικαλιστικό δερβέναγα.

Καλούμε την κ. Στάχτου να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, συμπεριφερόμενη όπως αρμόζει στο αξίωμα που της εμπιστευτήκαν οι συνάδελφοι της. Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα προσέλθει για να εκθέσει τις απόψεις της και όχι ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος. Προς τι, λοιπό, τέτοιος φόβος και πανικός;  Δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και φοβάται ή μήπως γνωρίζει τι έχει κάνει και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα επηρεασμού της, πράμα επίσης ανεπίτρεπτο για μια αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της νομιμότητας, όπως τουλάχιστον η ίδια (όχι με ιδιαίτερη μετριοφροσύνη είναι η αλήθεια) αυτοπροβάλλεται;».

Οι παραπάνω φράσεις δηλώνουν το πολεμικό κλίμα μεταξύ της συνδικαλίστριας και της δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!