Χαϊδάρι: 23 προσλήψεις από την Κοινωφελή Επιχείρηση

Την πρόσληψη 23 εργαζομένων αποφάσισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής: 3 ΠΕ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΩΝ, 5 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, 2 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, 2 ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, 1 ΠΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ (ΦΠΨ), 3 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, 3 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, 3 ∆Ε ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΩΝ, 1 ∆Ε ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι τα εξής:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5. Αποδεικτικά εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (Δ/νση: Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, τηλ: 213 2047360) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Σταύρου Ελένη κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 έως τις 16:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία επτά (7) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, 23 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!