Βύρωνας: Συνεχίζει να παραμένει κλειστό το 4ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο

Κλειστό θα παραμείνει το 4ο Δημοτικό Σχολείο και 4ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής από 26/3/2018-30/3/2018, έως ότου ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται στο έγγραφο της πολεοδομίας, για την αποφυγή ατυχήματος και την εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας.

Όπως ενημερώνει ο συνδυασμός ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ:

«Στην ουσία η Περιφέρεια Αττικής «άδειασε» την Δημοτική Αρχή που με επιπολαιότητα  είχε σπεύσει την Παρασκευή 23 Μαρτίου πριν ακόμα ξεκινήσει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το πρόβλημα ακαταλληλότητας του σχολείου, να διατυμπανίσει ότι το σχολείο θα λειτουργήσει  κανονικά από την Δευτέρα 26 Μαρτίου!

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε αναβρασμό αφού κανένας δεν γνωρίζει υπεύθυνα τι μέλλει γενέσθαι μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες και κανένας δεν τις αναλαμβάνει. Θύματα της πολιτικής ανευθυνότητας είναι τα παιδιά και οικογένειές τους, οι εκπαιδευτικοί και η ίδια η εκπαιδευτική διαδικασία».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΒΥΡΩΝΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!