Βρυζίδου: Και «θηλυκό» μυαλό στα σχέδια για την έξοδο της χώρας από την κρίση

Η νομοθετική διασφάλιση της ισότητας αλλά και η προώθηση της γυναικείας παρουσίας σε όλους τους χώρους είναι απαραίτητα στοιχεία για να πετύχει το εγχείρημα ενισχυθεί η παρουσία των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων. «Ζητούμε από τις γυναίκες να καταθέτουν τις απόψεις τους για ότι οραματίζονται και για ότι μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα, γιατί μόνο η σύνθεση δυνάμεων και απόψεων θα συμβάλλει σε ένα οργανωμένο σχέδιο εξόδου της πατρίδας μας από την κρίση».

Αυτό τόνισε, μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε στη Βέροια η ΓΓ Ισότητας των Φύλων, με θέμα την ενθάρρυνση και την υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η δήμαρχος Εορδαίας Βίκυ Βρυζίδου.

«Μέλημά μας είναι να δημιουργούνται θέσεις εργασίας για γυναίκες και θα αγωνιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά η Β. Βρυζίδου, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της γυναίκας στην εργασία, ενώ έκανε αναφορά στη σημασία της παρουσίας των γυναικών στο χώρο του εθελοντισμού σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΥΛΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑ, ΒΡΥΖΙΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση