Βρέθηκε λύση για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ορεστιάδας - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
21
Νοέμβριος
Back

Βρέθηκε λύση για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ορεστιάδας

Είναι σίγουρα από τις περιπτώσεις που η δημοσιότητα κάνει… θαύματα. Η αποκάλυψη από το pamesports.gr της επιστολής του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας με την επωνυμία Νηρέας, μέσω της οποίας γινόταν γνωστό ότι αθλητές θα «μετακομίσουν» σε κολυμβητήριο της Τουρκίας και η ανάδειξη του θέματος από τον REAL FM, έφεραν θετικά αποτελέσματα και ουσιάστικά ανέστειλαν τη… μετανάστευση των αθλητών.

Πριν από λίγο, ο Δήμος Ορεστιάδας ενημέρωσε ότι διαθέτει περίπου 2.500 λίτρα πετρέλαιο και το κολυμβητήριο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικ΄πα. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί και ορστική λύση. Όμως εξασφαλίζεται η λειτουργεί για οκτώ ή εννέα μέρες, ίσως και για περισσότερες καθώς προς στιγμήν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές για την εποχή.

Μάλιστα, αύριο είναι πιθανό να εξασφαλιστεί η λειτουργία του κολυμβητηρίου και για περισσότερες ημέρες. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ορεστιάδας, έχει κάνει σχετική πρόταση, η οποία θα συζητηθεί το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, με ενέργειες ανθρώπων του συλλόγου, βρέθηκαν χορηγοί που μπορεί να εξασφαλίσουν περίπου 2.500 λίτρα ακόμη και να εξασφαλιστεί για αρκετές ακόμα ημέρες η λειτουργία.

ΠΗΓΗ: PameSports.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

«Λουκέτο» στο κολυμβητήριο Ορεστιάδας – Στην Τουρκία οι αθλητές!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!