Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ Καρδίτσας: Υποδέχεται 47 παιδιά

Τα πρώτα 47 παιδιά προσχολικής ηλικίας δικαιούχων των παροχών του ΟΑΕΔ καθώς και των δημοτών του Δήμου Καρδίτσας, θα υποδεχθεί ο Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός του Οργανισμού Απασχόλησης, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο της επιτυχούς σύμπραξης με τη δημοτική αρχή, η οποία διαθέτει παιδαγωγικό προσωπικό στον σταθμό.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΟΑΕΔ διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παιδαγωγικές προδιαγραφές της προσχολικής αγωγής. Η φιλοξενία των παιδιών είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών του Οργανισμού Απασχόλησης, μέσα από συμπράξεις με τις Δημοτικές Αρχές, σε τοπικό επίπεδο, στοχεύει να συμβάλει στη στήριξη των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών καθώς και στη διασφάλιση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομική ζωή και στην αγορά εργασίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!