βραβεύσεις-στον-αγιασμό-του-δ-α-σ-ζεφυρ-1074627
ΔΗΜΟΙ | 26.09.2022 | 22:56

Βραβεύσεις στον Αγιασμό του Δ.Α.Σ Ζεφυρίου  για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου

Παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και σε εορταστικό κλίμα,  τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στο γεμάτο από Αθλητές και κόσμο  Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σαιζόν 2022 – 2023, για τα Τμήματα  Πάλης, Χάντμπολ, Ποδοσφαίρου και Αερόμπικ του Συλλόγου Δ.Α.Σ Ζεφυρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Εφημέριος της Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού π. Άγγελος  Κανέλλος.

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τους επίσημους, προσκεκλημένους, τους δεκάδες Αθλητές και τους γονείς τους, ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,  στις σπουδαίες Διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις  των Αθλητών του Δ.Α.Σ αλλά και στην ολόπλευρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής που αποτελεί για τον Σύλλογο στυλοβάτη.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς από το βήμα της εκδήλωσης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τους Προπονητές και τους Αθλητές του Δ.Α.Σ επισημαίνοντας ότι κάνουν γνωστό τον Δήμο Φυλής σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να δέχεται τα θερμά συγχαρητήρια των συναδέλφων του Δημάρχων για τις σπουδαίες νίκες.

Ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε,  η νέα Αθλητική Περίοδος  να είναι μια καλή χρονιά,  γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις κι έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του με την φράση: “Φόρτσα Ζεφύρι και πάμε γερά!”

Τις θερμές ευχές τους έδωσαν επίσης σε Διοίκηση και Αθλητές, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Αθλητών όλων των Αγωνιστικών Τμημάτων του Δ.Α.Σ που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.