«Βουλή Τηλεόραση»: Αυτοδιοικητικές ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ με συμμετοχή του διευθυντή της aftodioikisi.gr (βίντεο)

Σε κλίμα αυτοδιοικητικό, αλλά ελάχιστα προεκλογικό μπαίνουν αύριο Σάββατο στις 10:00 οι ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής: «Βουλή Τηλεόραση», στις οποίες συμμετέχει ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας.

Συγκεκριμένα, η Ματρώνη Δικαιάκου υποδέχεται τον πρόεδρο και τον ΓΓ του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων Γιώργο Κουράση και Παύλο Καμάρα, με σκοπό να κάνει τις συστάσεις με μια ελάχιστα γνωστή αλλά μοναδική στο είδος της συνέργεια 14 δήμων της βόρειας και ανατολικής Αττικής για το περιβάλλον, την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα οδικής αγωγής και περιβάλλοντος, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον πολιτισμό.

Παρεμβαίνουν τηλεφωνικά οι συνεργαζόμενοι με τον Σύνδεσμο δήμαρχοι Φιλοθέης/ Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και Λυκόβρυσης/ Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ΜΑΤΡΩΝΗ ΔΙΚΑΙΑΚΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!