«Βουλή Τηλεόραση»: Αφιέρωμα στον ΣΒΑΠ -Παρούσα η aftodioikisi.gr (βίντεο)

Με τη συμμετοχή του διευθυντή της aftodioikisi.gr Χρίστου Βούζα, πραγματοποιήθηκε από την εκπομπή ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής: «Βουλή Τηλεόραση», το αφιέρωμα στον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Συγκεκριμένα, η Ματρώνη Δικαιάκου συζήτησε  με τον πρόεδρο και τον ΓΓ του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων Γιώργο Κουράση και Παύλο Καμάρα και τον Χρ.Βούζα, για μια ελάχιστα γνωστή αλλά μοναδική στο είδος της συνέργεια 14 δήμων της βόρειας και ανατολικής Αττικής για το περιβάλλον, την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα οδικής αγωγής και περιβάλλοντος, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον πολιτισμό.

Τηλεφωνικά παρενέβησαν οι συνεργαζόμενοι με τον Σύνδεσμο δήμαρχοι Φιλοθέης/ Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και Λυκόβρυσης/ Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΒΑΠ, ΜΑΤΡΩΝΗ ΔΙΚΑΙΑΚΟΥ, ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!