Βούγιας για Μπουτάρη: «Σωστή και γενναία η απόφασή του»

Στην απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του στην δημαρχία Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υποψήφιος Σπύρος Βούγιας.

Στην ανάρτησή του ο Σπύρος Βούγιας αναφέρει τα εξής:

Ήταν λογικό και αναμενόμενο. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε τελικά να μην είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου 2019, ανοίγοντας το δρόμο στις εξελίξεις, τις νέες συνθέσεις και τις καινούργιες προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη.

Δεν είναι τώρα η ώρα για έναν δίκαιο και νηφάλιο απολογισμό. Που θα αξιολογήσει ψύχραιμα και αντικειμενικά την πολύ σημαντική και πολυεπίπεδη προσφορά αυτού του ανθρώπου τα τελευταία 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά και την αποτυχία σε βασικά θέματα της καθημερινότητας, στη διάρκεια, κυρίως, της δεύτερης τετραετίας.

Από την πλευρά μου, ως φόρο τιμής σε μια πολιτική και προσωπική σχέση (με πολλές, είναι αλήθεια, αναταράξεις), οφείλω να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω την προσπάθεια για μια βιώσιμη και λειτουργική πόλη που ξεκινήσαμε μαζί πριν 30 χρόνια με την Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης.

Και πως, με τον στενό μου συνεργάτη Νίκο Νυφούδη και την δημοτική μας παράταξη “Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη”, θα επιδιώξουμε να αποτελέσουμε συνέχεια αλλά και τομή της “Πρωτοβουλίας”, που τάραξε τόσο δημιουργικά τα βαλτωμένα νερά της πόλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΟΥΓΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!