βοτανικός-απευθείας-στον-γιαννακόπ-848866
ΔΗΜΟΙ | 02.12.2020 | 21:22

Βοτανικός: «Απευθείας στον Γιαννακόπουλο ο Δήμος – Τι θα προτείνει»

O γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης προανήγγειλε την παρουσίαση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενός σχεδίου για κατασκευή γηπέδου σε όμορο οικόπεδο.

«Υπάρχουν επιλογές για το όμορο οικόπεδο και θα τις παρουσιάσουμε στην ΚΑΕ εγκαίρως. Είναι 3-4 χώροι και θα παρουσιάσουμε το μοντέλο στους ανθρώπους της ΚΑΕ. Θέλουμε όταν συζητάμε για το συγκεκριμένο έργο να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα την πρότασή μας. Όλα τα θέματα θα τα συζητήσουμε με την ΚΑΕ. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της χρηματοδότησης, με μέριμνα και δαπάνη του Δήμου Αθήνας θα προτείνουμε το μοντέλο χρηματοδότησης του γηπέδου. Όλα τα ζητήματα θα συζητηθούν πρώτα με την ΚΑΕ και μετά θα κοινοποιηθούν», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΠΟΡ FM.

Σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου που υπεγράφη το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση να προσεγγίσει την ΚΑΕ Παναθηναιϊκός σε διάστημα 30 ημερών μετά τις υπογραφές και να της προτείνει λύσεις για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Σύμφωνα με τη Livesport, έχει μεσολαβήσει ένα δεκαήμερο και δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δήμος έκανε την πρώτη κίνηση προς την πλευρά της ΚΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι συνεργάτες του Μπακογιάννη δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τη διοίκηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, καθώς ο σχεδιασμός προβλέπει να μιλήσουν προς τα μέσα του Δεκέμβρη.

Μία παράμετρος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι οι συνεργάτες του δημάρχου θα απευθυνθούν απευθείας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μπορεί ο τελευταίος να έχει αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα της ομάδας μπάσκετ αλλά παραμένει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τσιατσιάμη, λοιπόν, θα προταθούν 4 χώροι για την κατασκευή ενός σύγχρονου γυμναστηρίου. Από το περιβάλλον του Μπακογιάννη εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και ο μπασκετικ05 Παναθηναϊκός θα μετακομίσει στον Βοτανικό.