Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Βόλος: Τον Αύγουστο του 2014 το πρώτο τμήμα του Περιφερειακού

Σε περίπου ενάμιση χρόνο από σήμερα πρόκειται να παραδοθεί παραδοθεί σε χρήση το τμήμα του Περιφερειακού του Βόλου από την αρχή της σήραγγας της Γορίτσας μέχρι και την περιοχή Αστέρια της Αγριάς. Αυτό τονίσθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο έργο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης.

Επιπλέον η εργολαβία σκούπα για το κομμάτια από κόμβο Λαρίσης μέχρι Γορίτσα, αναμένεται να ξεμπλοκάρει σε λίγες ημέρες καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων. Στο μεταξύ σε δύο περίπου εβδομάδες θα είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης για την τρίτη εργολαβία που αφορά το τμήμα από «Αστέρια» μέχρι την αρχή της Αγριάς,

Σε προτεραιότητα τίθεται επίσης η παράκαμψη της Αγριάς και η έξοδος στον Βρύχωνα που μάλλον θα ενταχθεί στο επόμενο ΕΣΠΑ για να «ανασάνει» κυκλοφοριακά η Αγριά και να παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!