Βόλος: Ναι του Δ. Σ. στη σύμβαση παραχώρησης για το «Θεοξενεία»

Την επικαιροποίηση της σύμβασης παραχώρησης που υπεγράφη από τη Δημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης Πόρων Πορταριάς, τον πρώην Δήμο Πορταριάς και την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΠΗΝΕΙΟΣ Α.Ε.» για το έργο της μελέτης – κατασκευής – χρηματοδότησης και λειτουργίας τουριστικής μονάδας «Θεοξενεία» στην Πορταριά, ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Η σύμβαση παραχώρησης, μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, για το έργο, υπογράφηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2004, από την «ΠΗΝΕΙΟΣ Α.Ε.» με την τότε Δημοτική Επιχείρηση (Δ.Ε.Α.Π.Π) και τον Δήμο Πορταριάς.

«Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα που υπήρχαν ώστε να μη καταγγελθεί η σύμβαση γιατί η καταγγελία της σύμβασης θα σήμαινε μακρύ κύκλο δικαστικών αντιπαραθέσεων», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, που διευκρίνισε ότι η καθυστέρηση που υπήρξε στην αποπεράτωση του κτιρίου δεν μεταθέτει τον αρχικό συμβατικό χρόνο, οπότε η ολοκλήρωση της σύμβασης ορίστηκε η 9/2/2034.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!