Βόλος: «Ληστρικά τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ – Τριπλασίασε τις τιμές»

Σκληρή κριτική στη διοίκηση του δήμου Βόλου ασκεί ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς, Ιωλκού, Μακρινίτσας, Γ. Γκουντέλιας.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του σημειώνει:

«Είναι χαρακτηριστικό της σημερινής δημοτικής αρχής οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον αυτών που ασκούν κριτική στη χωρίς σχέδιο πολιτική της και την ενοχλούν. Την ίδια τύχη έχει και ο υπογράφων, που εκλέχτηκε για τρεις τετραετίες «ελέω της ψήφου των δημοτών» πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Πορταριάς, πρώτος στις δημοτικές ενότητες Πορταριάς, Ιωλκού Μακρινίτσας, την προηγούμενη τετραετία, όπου υπήρξε και αντιδήμαρχος, πρώτος στις εκλογές του 2014 και μη εκλεγείς «ελέω καλλικρατικού εκλογικού συστήματος», που προβλέπει ότι, στις μονοεδρικές δημοτικές ενότητες όπως η Πορταριά, την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ο πλειοψηφών συνδυασμός.

Με την ιδιότητα του απλού δημότη, που τόσο πολύ «σέβεται» η παρούσα δημοτική αρχή, θα ρωτήσω και περιμένω απάντηση.

Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος της Άλλης Μεριάς το 2015 πλήρωνε το τρίμηνο στη ΔΕΥΑΜΒ για 50 κυβ. νερό ύδρευσης 15,45€, ενώ το 2016 θα πληρώνει 46,46€. Ότι για 100 κυβ. πλήρωνε 31,90€ και τώρα 131,50, χωρίς να υπολογίζεται η αποχέτευση; Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος των Λεχωνίων πλήρωνε το τρίμηνο 18,50€, ενώ σήμερα με 50 κυβ. θα πληρώνει 46,46€ και με 100 κυβ. 131,50€; Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος Ιωλκού πλήρωνε για 50 κυβ. το τρίμηνο 21,90€, ενώ σήμερα θα πληρώνει 46,46€ και με 100 κυβ. 131,50€;

Τελικά, είναι αλήθεια ή δεν είναι πως τα σημερινά τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ είναι ληστρικά για τους κατοίκους των περιφερειακών ενοτήτων; Ο λογαριασμός βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμα στους καταναλωτές. Θα φτάσει όμως το καλοκαίρι και τότε ας κρυφτούν.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, σήμερα είναι Άνοιξη. Ας ασχοληθούν με τις ζαρντινιέρες και τα καρναβάλια. Το παζάρι μπορεί ακόμη να περιμένει».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΕΡΟ, ΒΟΛΟΣ, ΔΕΥΑΜΒ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!