Παρασκευή
26
Μάι
Back

Βόλος: Επείγουσα ανάγκη για αίμα για δημοτικη υπάλληλο

Επείγουσα έκκληση για τη προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου, Αίγλη (Αγλαΐα) Δημόγλου, η οποία έχει άμεση ανάγκη για άιμα (τουλάχιστον 180 φιάλες), κάνει η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας.

Η κα, Δημόγλου πάσχει από αυτοάνοση θρομβοπενική πορφύρα (νόσο Μόσχοβιτς) και βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καλεί όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους στις υπηρεσίες των Δήμων της Μαγνησίας, αλλά και γενικότερα τους εργαζόμενους της περιοχής που είναι σε θέση να δώσουν αίμα να το κάνουν άμεσα («Για Αγλαΐα Δημόγλου του Ευαγγέλου, Ο+, νόσος Μόσχοβιτς»).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκλεγμένους της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας, όπως και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου Γιάννη Κουτή (τηλ. 6976308203).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!