Βύρωνας: Για δεύτερη φορά ματαιώθηκε το δημοτικό συμβούλιο που θα αποφάσιζε για νέο σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων (βίντεο)

Με την παρέμβαση του σωματείου εργαζομένων του Δήμου, κατοίκων και φορέων και της Αριστερής Παρέμβασης ματαιώθηκε για δεύτερη φορά το δημοτικό συμβούλιο που θα αποφάσιζε για νέο σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων που ανοίγει παράθυρο στην ιδιωτικοποίηση, την καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων και την καταστροφή του περιβάλλοντος του Υμηττού.

Ερώτημα παραμένει για ποιο λόγο η Περιφερειακή Αρχή του Βύρωνα, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει να παραδώσει την ανακύκλωση σε ιδιωτικά συμφέροντα, όταν ήταν ο μοναδικός Δήμος που είχε δημοτική ανακύκλωση!
Αντι να διεκδικήσει πόρους μέσω του «τέλους ανακύκλωσης», θέλει να παραδώσει και τα έσοδα και την αρμοδιότητα στην ιδιωτικών συμφερόντων Εταιρεία Ανακύκλωσης ΑΕ, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του νέου ΠΕΣΔΑ της Διοίκησης Δούρου.

πηγή:aristeriparemvasivyrona.blogspot.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙ ΜΜΑΤΩΝ, ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!