Μεγάλη εκδήλωση για την προβολή της Ρόδου στη Βιέννη

Μεγάλη εκδήλωση για την προβολή της Ρόδου, με την συμμετοχή 200 εκπροσώπων τουριστικών γραφείων  πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Βιέννη. Διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) και τον μεγάλο ταξιδιωτικό οργανισμό Thomas Cook, σε συνεργασία με το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση, παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστρία, Θεμιστοκλή Δημίδη, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, Χαράλαμπος Παλογιαννίδης, τόνισε ότι η Ρόδος συνδυάζει τον ιστορικό και πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα με τη σύγχρονη υποδομή ενός μοντέρνου αστικού κέντρου και τις άριστες ξενοδοχειακές υπηρεσίες ενός δημοφιλούς προορισμού, διαθέτοντας πάνω από 110.000 κλίνες, από τις οποίες πάνω από 50.000 είναι πρώτης κατηγορίας και πολυτελείας, 20.000 συνεδριακές θέσεις και 20.000 κλίνες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Τα μηνύματα από την Αυστρία για την Ελλάδα είναι πολύ θετικά, οι αυστριακοί τουριστικοί οργανισμοί αναφέρουν πως μπορεί να σημειωθεί αύξηση που να ξεπερνά το 30% σε σχέση με πέρσι και αυτό το ποσοστό φαίνεται να ισχύει και για τη Ρόδο.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΒΙΕΝΝΗ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΡΟΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση