«Βγείτε στην πόλη, φωτογραφίστε ό,τι σας εμπνέει»

διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Περιστέρι. Σάββατο, 30 Μαΐου», διοργανώνει ο δήμος Περιστερίου, στο πλαίσιο ενός εικοσαήμερου αφιερώματος για τη φωτογραφία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 28 Ιουνίου.

Η ιδέα του διαγωνισμού στηρίζεται στη βάση της δημιουργίας μιας μεγάλης ενότητας φωτογραφιών, που θα δώσει στο μέλλον την ιστορική φωτογραφική καταγραφή της ημέρας. Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίζοντας ελεύθερα εντός των ορίων του Περιστερίου τη συγκεκριμένη μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αποστείλουν ταχυδρομικώς σε CD 1 έως 10 φωτογραφίες μέχρι την Παρασκευή, 8 Ιουνίου στην Επιτροπή Φωτογραφικού διαγωνισμού, στη διεύθυνση Παπαρρηγοπούλου 94 Τ.Κ 12133 Περιστέρι. Ο φάκελος συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρει ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση και τηλέφωνο.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι στη μέγιστη ανάλυση που προσφέρει η κάθε μηχανή, στα jpeg να γίνει η μικρότερη δυνατή συμπίεση και τα RAW, καλό θα είναι, να δοθούν σε TIFF.

Το Σάββατο, 27 Ιουνίου στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του δήμου θα πραγματοποιηθεί η προβολή των φωτογραφιών του διαγωνισμού και η ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών της κάθε κατηγορίας, που θα έχει επιλέξει η επιτροπή.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει δύο ομάδες νικητών, ανηλίκων και ενηλίκων στις κατηγορίες: πορτραίτο, φωτορεπορτάζ, αστικό τοπίο, αρχιτεκτονική φωτογραφία, νυχτερινή λήψη, φωτογραφία τοπίου και φωτογραφία φύσης. Οι δημιουργοί των καλύτερων φωτογραφιών, εκτός από ένα τιμητικό δίπλωμα, θα λάβουν ως έπαθλο από μια φωτογραφική μηχανή G10 της Canon.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση