Βέροια: Προχωράει η ωρίμανση έργων οδικής ασφάλειας

Σημαντική σύσκεψη για θέματα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Βέροιας πραγματοποιήθηκε, στα κεντρικά γραφεία της Εγνατίας Οδού Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή της δημάρχου Βέροιας, Χαρούλας Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Τουρισμού, Άρη Λαζαρίδη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της Εγνατίας Οδού για την ωρίμανση και τη χρηματοδότηση έργων που σχετίζονται με τη βελτίωση του οδικού δικτύου στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Βέροιας.

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα περιλαμβάνουν παρεμβάσεις στην Παλαιά Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κοζάνης στη διαδρομή προς Καστανιά, στο δρόμο σύνδεσης Βέροιας – Κωστοχωρίου – Σελίου, στο δρόμο Βέροιας – Αγ. Βαρβάρας – Βεργίνας –Παλατιτσίων καθώς επίσης στην οδό Αριστοτέλους στο Μακροχώρι, ενός δρόμου που έχει καταγραφεί μεγάλος αριθμός ατυχημάτων στο παρελθόν.

Με την υλοποίηση αυτών των παρεμβάσεων, ο Δήμος Βέροιας αποσκοπεί στη δραστική ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του δήμου και στη δημιουργία ασφαλών συνθηκών εναλλακτικής μετακίνησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μέσω της  χάραξης δικτύου ποδηλατοδρόμων με σημαντικότατη ενίσχυση της σήμανση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ


Αφήστε μια απάντηση