Βέλγιο: Έλληνας δήμαρχος επιβάλει 200 ευρώ πρόστιμο για αποτσίγαρα, σκουπίδια (φωτο)

Στα 200 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο που επιβάλλει ο δήμο Ιξελλών όπου βρίσκεται και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην περιφέρεια των Βρυξελλών, για πολίτες που πετούν στο δρόμο αποτσίγαρα αλλά και σκουπίδια. Την απόφαση έλαβε ο, εδώ και 1,5 χρόνο, Έλληνας δήμαρχος Χρήστος Δουλκερίδης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια περίοδο ενημέρωσης των δημοτών μας, πλέον επιβάλουμε και πρόστιμα ύψους από 80 έως 200 ευρώ». Ο ίδιος τόνισε ότι αποφάσισε την επιβολή προστίμων, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του δήμου του για του βρώμικους δρόμους από αποτσίγαρα και κάθε είδους σκουπίδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Δουλκερίδης γεννήθηκε στις Βρυξέλλες το 1968 από πατέρας Πόντιο και μητέρα Ροδίτισσα. Μετανάστευσαν και οι δύο στις Βρυξέλλες, γνωρίστηκαν εκεί και παντρεύτηκαν. Εξελέγη δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2018 με τους «Πράσινους», οι οποίοι συγκέντρωσαν στον δήμο Ιξελλών ποσοστό 33%.

O δήμαρχος Ιξελλών, Χρήστος Δουλκερίδης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ, 200 ΕΥΡΩ, ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΙΞΕΛΛΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!