Βαρβάκειος: Γυναίκες με μαύρα τζιπ έδωσαν 50.000 ευρώ για κρέας σε απόρους (βίντεο)

Για δεύτερη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη Βαρβάκειο αγορά, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, οι δέκα μυστηριώδεις γυναίκες με τα μαύρα τζιπ. Οι γυναίκες εμφανίστηκαν στην αγορά και ξόδεψαν 50.000 ευρώ για το κρέας δεκάδων ανθρώπων, κρατώντας μυστική την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Βαρβακείου κ. Τσιρώνης, όλα όσα έγιναν οφείλονται σε άγνωστες γυναίκες, οι οποίες έφτασαν στην αγορά με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευόμενες από άντρες σεκιούριτι και πλήρωσαν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα χρήματα να κάνουν τις απαραίτητες αγορές.

Σύμφωνα με τον κύριο Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό.

Δείτε το σχετικό video:

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΖΙΠ, ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!