Βάφτηκε «γαλάζια» η ΠΕΔ Ιονίων Νήσων – Νέος πρόεδρος ο «γεννημένος νικητής» δήμαρχος Κεφαλονιάς!

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης είναι ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων. Ο κ. Παρίσης αναδείχθηκε νικητής στη μάχη με τον, προερχόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ, δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο μετά από τρεις ψηφοφορίες. Συγκεκριμένα, καθώς στις δύο πρώτες ψηφοφορίες κανείς από τους δύο μονομάχους δεν έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία (8 στις 15), χρειάστηκε τρίτη στην οποία υπερίσχυσε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς με ψήφους 7 έναντι 6. Να σημειωθεί ότι από τα 15 μέλη του νέου ΔΣ παρόντα ήταν 14, ενώ βρέθηκε και 1 λευκό.

Μάλιστα σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κεφαλονιάς ο κ. Παρίσης χαρακτηρίζεται «μεγάλος μαχητής και γεννημένος νικητής», ενώ προστίθεται ότι «η νίκη του Δημάρχου παράλληλα αναδεικνύει τον Αλέξανδρο Παρίση στην κορυφαία πολιτική προσωπικότητα σε όλο το Ιόνιο επιβεβαιώνοντας το ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς χαίρει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης ως εξέχουσα παρουσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η εκλογή Παρίση στην Προεδρεία των Δημάρχων του Ιονίου, πέραν όλων των άλλων, αποδεικνύει ότι έχοντας το «τιμόνι» του Δήμου Κεφαλλονιάς η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, το νησί μας γίνεται ΙΣΧΥΡΟ όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε Ιόνιο και κατ’επέκταση στο πανελλαδικό γίγνεσθαι», καταλήγει το υμνολόγιο στο νέο δήμαρχο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΕΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]