Β. Αιγαίο: Σύσφιξη της ελληνοτουρκικής συνεργασίας μέσω δήμων

Πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο να ενισχύσουν τη διαδημοτική συνεργασία σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός,  ο αθλητισμός, η εκπαίδευση, η υγεία, το εμπόριο και η επιστήμη, υπέγραψαν την Παρασκευή  στο Κουσάντασι η Τουρκική  Ένωση Παράκτιων Δήμων Αιγαίου και η ΠΕΔ (Περιφερειακή  Ένωση Δήμων)  Βορείου Αιγαίου.

Εκ μέρους της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου το πρωτόκολλο υπέγραψε ο αντιπρόεδρος Παντελής Πατερέλλης και από την Ένωση των Παράκτιων Δήμων Αιγαίου ο δήμαρχος του Ναρλί Ντερέ, Αμπτούλ Μπατούρ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου, Νάσος  Γιακαλής και Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πάνω από 100 τούρκοι δήμαρχοι δήλωσαν πως θα επισκεφτούν τη Μυτιλήνη τον επόμενο μήνα στα πλαίσια του Ελληνοτουρκικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα Μυτιλήνης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!